ZipWall® systemet er opfundet af en entreprenør og er resultatet af en lang søgen efter en hurtig fremgangsmåde til montering af støvbarrierer. Dette arbejde blev normalt udført med tape, lægter, søm, hæfteklammer eller lignende. Det er ikke alene en langsom og dyr fremgangsmåde, metoden ødelægger også væg og loft. ZipWall® LLC er allerede patenteret både i USA og i mange andre lande og patenteringen af det unikke design fortsætter. Systemet sælges verden over og anvendes – ud over på byggepladser – også indenfor skadeservicebranchen, på hospitaler, museer, lufthavne, i industrien m.v.

 

Den mest opsigtsvækkende produktforbedring er den ny ZipWall® SLP™ - Spring Loaded Pole. Det avancerede design gør stangen stærkere, lettere og mere holdbar. Samtidig betyder en effektiviseret produktion, at vi nu kan tilbyde produktet til en væsentlig lavere pris.

 

…. Og sidst, men ikke mindst: De mange forskellige entreprenører, der har testet systemet, var fuldstændig enige i deres entusiastiske og meget positive bedømmelse af produktet.