Brugsanvisning

 

 

 

 

 

ZIPWALL® fjedermonterede teleskopstænger
 

Det patenterede ZipWall® barrieresystem består af fjedermonterede teleskopstænger med drejelås. Teleskopstængerne findes i længder af både 3,6 og 6 mtr. Systemet fastholder afskærmningsmaterialet (normal plastfolie, let kanvaspresenning eller stof) tæt mod loftet og skaber dermed en “så godt som lufttæt” barriere. Så snart plastikfolien er fastgjort i toppen, løftes stængerne og folien anbringes under stangen for at skabe en tæt barriere fra top til bund. Stængerne sælges parvis. Se detaljeret beskrivelse.
 
 

SLP2

Standardsæt, 2 stk. alu-teleskopstænger op til ca. 3,60 m højde

 

KT20

Specialsæt som ovennævnte, dog op til ca. 6 m højde

 

  

 

 
 

 


 

 

 

FOAM RAIL™ tætningsskinne   
 

Så snart en støvbarriere er rejst ved hjælp af ZipWall® teleskopstængerne, fastgøres denne bløde, skumbelagte skinne på en ZipWall teleskopstang og løftes på plads ved at presse plastikfolien op mod loftet. Herved skabes en ekstremt tæt forsegling uden brug af tape.

 


FR2

Foam Rail leveres med 2 komplette 1,5 mtr. skinner pr. boks.
 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

SIDE CLAMP™ sideklemme

  

Sikrer en tæt forsegling mod væggen. Sideklemmen fastgøres på tætningsskinnen og anbringes på en ZipWall® teleskopstang. Tætningsskinnen presser derved plastfolien ind mod væggen.

 

 

 

 

SC2

Sideklemmer til montering af tætningsskinner, 2 stk.
              

 

 

 

 


 

 

 

 

ZipWall® ekstra stærk lynlås

 

ZipWall® Heavy Duty Zipper er velegnet som såvel permanent som midlertidig indgang gennem plastikbarrieren. I hver kasse med 2 lynlåse får man også den enestående ZipWall® Zipper Knife™. Med kniven skæres en slids i plastikfolien, der er bred nok til at forebygge at lynlåsen sætter sig fast. Virker også i temperaturer under frysepunktet. Denne selvklæbende lynlås kan benyttes fra begge sider, er letglidende og nem at montere.


 

HDAZ2

Pakke med 2 stk.

2 mtr. selvklæbende lynlåse
 

 

 

 


 

 

 

 

Grip Disk™ underlagsskive

 

GripDisk™ blev udviklet for at imødekomme behovet for en løsning, der kan holde ZipWall® teleskopstangen sikkert på plads, når bygherren støder på glatte gulvflader som f.eks. bonede træ- eller marmorgulve.

Grip Disk™ underlagsskiven er en skridsikker gummiskive.

Dette produkt holder ZipWall® stangen sikkert på plads mod gulvfladen.

 


GD2

Pakke med 2 Grip Disk
 

 
 

 


 

 

 

 

 

 

 

Non-Skid Plates™

 

Disse plader er forsynet med en skridsikker overflade, der ikke slides eller falder af. Pladerne passer på alle ZipWall® fjedermonterede teleskopstænger.

 

 

NSP2 

Pakke med 2 plader
 

 

 

 

 


 

 

Bæretaske

 

Bæretasken er udviklet for at holde styr på ZipWall® teleskopstænger og tilbehør under transport. Tasken har plads til seks standard 3,6 mtr. lange teleskopstænger med påmonteret under- og topplade. Tasken har også plads til seks af de nye, 6 meter lange stænger og seks under- og topplader, der ikke er monteret. Bæretasken er fremstillet af 1200 denier polyester. Denne bæretaske sikrer byggefirmaer og brugere, at ZipWall® systemet altid opbevares sikkert under transport og lagring. Bæretasken bidrager til at give et professionelt indtryk, når dine medarbejdere møder op på byggeprojektet og styrker hermed firmaets image. 

 

 

CB1

CarryBag

 

 
 
 

Til toppen